Nejnovější recenze ze sekce Filtry k odvlhčovačům vzduchu
Filtry jsem vyměnila a myslim je to poznat
Co mám hodnotit na kousku filtrů?
Noaton DF 4114C2
Přidáno: 23. ledna 2025
(naposledy upraveno 23. ledna 2025)
Zakoupeno v ProAlergiky.CZ
snad bude fungovat jako ty co jsou součástí vysoušeče
Dobry
Filtr do čističky vzduchu přesně ten co potřebuji
Funkční , jen ta cena je trošku vyšší .
Zatím jen krátce použit tento filtr v zařízení, ale dle popisu vlastností věřím, že je kvalitní pro alergiky, tedy pro nás, což byl i důvod k jeho koupi.
OK
Rohnson DF-006
Přidáno: 25. listopadu 2024
(naposledy upraveno 25. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- vše ok
rychlost a ochota
- Zatím jen vyzkoušen
Vypadá velmi dobře a zatím jen vyzkoušen
S filtrem je odvlhčovač také kvalitní čističkou vzduchu
S filtrem je odvlhčovač také kvalitní čističkou vzduchu.
hepa filtr, nic dodat
Prostě nový filtr .
- Nevěděla jsem jak vložit filtr,zda bílou barvou ven nebo dovnitř,dala jsem ven.
ještě nemám a už se dočkat nemohu, protože mít čisté a kvalitná filtry se vždy vyplatí.
- Noční režim je pro mne v pohodě,pro manželku moc hlučný. Má lehké spaní
- Pracuje jak má ,dobře odvlhčuje,to jsme potřebovali
Spokojenost,je to Anglický výrobce,používáme i vysavač Dyson již 26 let bez jediné poruchy✌️za ty peníze supr koupě
- Solidní vzhled, kompaktní velikost, velmi dobrá funkčnost
- Vlhkost měří shodně s klasickým analogovým vlhkoměrem.
- Vlhkost se snížila z původních 65-70% na cca 50-55% v závislosti na vaření. Při trvalém zapnutí třeba 3 dny by se vlhkost dostala až ke 40%, což asi už není úplně vhodné.
- Krátký přívodní kabel
- Při vylévání vody se VŽDY trochu rozbryndá kolem.
- V nočním módu mám pocit, že požadovaná vlhkost zůstane vysoká (snad 60%- ale nejsem si jist- tento mód nepoužíváme)
Hlučnost v "tichém" módu není tak nízká, aby bylo komfortní mít přistroj zapnutý ve stejné místnosti přes noc.
Používáme spíš přes den, nebo v prázdné místnosti.
Subjektivně není příliš veliký rozdíl v hlučnosti pro obě rychlosti.
Pokud se nepoužije Sleep, přístroj stále "zbytečně" částečně svítí.
Po vypnutí tlačítkem je vhodné počkat na dokončení vypnutí samotným přístrojem, protože ventilátor ještě chvíli běží, aby se výparník vysušil. I ve vypnutém stavu celkem výrazně svítí display.
Rozhodně jsme spokojeni s kvalitou, funkcí, vzhledem a určitě i cenou. Dobrá koupě- doporučuji.
- Filtr do super čističky
Je potřeba jej co dva týdny vysát vysavačem, aby fungoval jak má. U toho prvního jsem na to úspěšně zapomněla. Jinak vše super, vydrží 1000 hodin.